Over spannend gesproken…

Spannend, dat is nog maar een zwakke uitdrukking van de beleving van het publiek bij de wedstrijd van vandaag, waarin onze Flyers HC1 het opnamen tegen Swift Helmond HC1. De eerste helft ging gelijkwaardig op, met een snel en gecontroleerd spel van beide teams. Hard werken, een correcte opbouw, snelle en strakke pases en een prima balvastheid resulteerden in mooie kansen, welke veelal werden afgemaakt met schitterende doelpunten. Na de eerste helft wisselden de teams van bank met een voorsprong van 13-12 voor The Flyers.

In het tweede deel van de wedstrijd leek de tegenstander de verdediging beter op orde te hebben en kreeg onze jeugd het wat moeilijker. Door correct handelen van de coach met een aantal tactische “wisselingen van de wacht”, kwamen de juiste spelers tegenover elkaar te staan. Dat was ook meteen merkbaar, onze voorsprong liep op en er was geen houden meer aan. The Flyers zegevierden uiteindelijk met 24-19 tegen de koploper in deze competitie. Goed gedaan Flyers, het was een uitstekende wedstrijd!

Delen!

Share to Facebook
Share to Google Plus
Reageer