Schoolhandbaltoernooi 2017

Op 28 en 29 december 2017 is het weer zover, het schoolhandbaltoernooi voor basisscholen gaat weer van start. Deze keer organiseert The Flyers dit toernooi voor de 40ste keer.

Op 28 december zullen groep 5, 6 en 7 van diverse scholen handballen en op 29 december is de beurt aan groep 8. Er doen dit jaar 8 scholen mee met in totaal 23 teams. De winnaars van groep 8 gaan zoals elk jaar door naar het landelijke schoolhandbaltoernooi.

De wedstrijden op 28 december zijn van 9.40 uur tot 17.00 uur en die op 29 december van 10.00-14.40 uur (zie het programmaboekje hieronder voor de precieze tijden). De locatie is sportcentrum Arcus en iedereen is van harte welkom om de jeugd aan te moedigen.

Bij The Flyers speelt niet alleen jeugd van 8 t/m 12 jaar. Ook de oudere jeugd en volwassenen zijn van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Om het handballen een keer zelf te ervaren, kan je contact opnemen met Michel van Megen (secretaris@the-flyers.nl).  Je kan dan een keer gratis meetrainen om te kijken hoe de handbalsport bevalt. Kijk ook gerust verder rond op onze website!

Kom dus het handbal beleven op 28 en/of 29 december 2017 tijdens het SCHOOLHANDBALTOERNOOI!

De toernooicommissie.

Delen!

Share to Facebook
Share to Google Plus
Reageer