The Flyers Nieuws – 25 Januari 2017

Nieuwsbrief van H.V. The Flyers, jaargang 7, nummer 4. De nieuwsbrief verschijnt elke vier tot vijf weken en wordt per email verspreid onder (ouders van) leden, trainers/coaches, kaderleden en and1ere belangstellenden. Redactie & samenstelling: Marco Arts & Albert de Vaal. Reageren? Email naar de TheFlyers@handbal.nl o.v.v. “Nieuwsbrief”.

The Flyers in de media: Afgelopen zondag 22-01-2017 heeft onze secretaris, coach en trainer Michel van Megen een interview gegeven bij het radioprogramma WOFM Sport. In de rubriek “Geef de bal door” heeft hij onze handbalvereniging kleurrijk en enthousiast gepresenteerd voor het luisterend publiek.

Mocht je deze uitzending gemist hebben, kun je deze tot zondag 05-02-2017 terugluisteren via deze link: http://www.wijchenseomroep.nl/index.php/radio/uitzending-gemist (minuut 4.41 tot 12.04). Het item is ook op de Facebookpagina van The Flyers te vinden.

En of deze media-aandacht voor onze club niet genoeg was, kon daags erop gesmuld worden van een mooi artikel over The Flyers in De Gelderlander. Met als kop: “Iedereen keert bij The Flyers terug” werd een groot artikel gewijd aan onze seniorenteams. Met in de hoofdrol…… enfin, lees zelf maar: het artikel hebben we op de website gezet.

Ondertussen bij de HS-2 ….. (1): Ik speel bij de HS-2 van The Flyers, zelf ben ik 16 jaar en omdat The Flyers geen team heeft in die leeftijdscategorie zit ik al bij de heren senioren. Dit is voor mij moeilijker omdat de meeste tegenstanders fysiek sterker zijn. Verder is ons team ontstaan uit de jongens A en de heren senioren 2 van vorig seizoen. Wij moeten nog op elkaar ingespeeld raken, daarom staan we nu niet zo hoog in de competitie, maar het gaat steeds beter en dat zie je terug in de resultaten. Waar we in het begin 28-9 verloren, verliezen we nu met 33-23 tegen de nummer 1! Het gaat steeds beter! Groetjes Wesley.

Oproep vanuit de PR-commissie: PR staat voor Public Relations. Eén van onze taken is (handbal bij) The Flyers wat meer bekendheid te geven door regelmatig een stukje te plaatsen in een regionale krant of weekblad, zoals de Gelderlander of Wegwijs, maar dit kan ook online op bijvoorbeeld www.wijchensnieuws.nl of Facebook.

De onderwerpen kunnen variëren van weekuitslagen van de gespeelde competitie-wedstrijden tot één van onze onze acties (zoals bijvoorbeeld de Bag2School actie of de Grote Clubactie). Maar ook andere handbal-gerelateerde onderwerpen kunnen leuk en interessant zijn om eens naar de voorgrond te halen.

Het zou ons enorm helpen als we hiervoor tips en ideetjes vanuit onze clubleden of overige betrokkenen zouden kunnen ontvangen. Graag willen wij daarvoor een “digitale ideeënbus” openen, waarin je snel een tip, gedachte of melding kwijt kunt, in de vorm van een mailtje.

Hiervoor kun je het volgende emailadres gebruiken: theflyers@handbal.nl. Eventueel kun je ook een appje sturen naar Marco op 06-19646059.

We hopen erop regelmatig een leuke tip of reactie van jullie te mogen ontvangen. Vergeet niet je naam er even bij te vermelden!

Bedankt namens de PR-commissie.

Ondertussen bij de HS-2 …… (2): Op 22 februari 2017 wordt er een oefenwedstrijd gespeeld tussen de HS2 en oud-Flyers spelers. Het oud-Flyers team bestaat uit de volgende spelers:

Tommy de Haan (Halve kracht Tommy), Bartel (Sprintende Bartel),
Guido Thorenbeek (2 minuten Guido), Martijn Roosenboom (3e helft Martijn),
Robin de Haan (Bierdrinkende Robin), Antoine Gremmee (Stugge Antoine),
Wilbert van Kempen (Schietgrage Wilbert), Pieter de Jong (Cirkeltijger Pieter),
Danny Theunissen (Der Bomber Danny), Andre Smit (Golden oldy Andre),
Maurice Rochat (Haagse Maus).

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken bij deze veelbelovende wedstrijd en al onze (oud) Flyers aan te moedigen! De wedstrijd begint om (ongeveer) 20.30 uur.

Jeugdkamp 2017: We gaan weer op kamp en de voorbereidingen zijn in volle gang!! Het kamp vindt plaats van vrijdag 2 juni tot en met zondag 4 juni 2017 (pinksterweekend) in Blokhut ‘D’n Burcht’ in Nistelrode.

We kunnen alvast verklappen dat het thema dit jaar ‘SURVIVAL’ is.

Op heel korte termijn ontvangen ouders/verzorgers van de jeugdleden een uitnodigingsbrief per email met alle informatie en kan de aanmelding van de kinderen starten.

Mededelingen bestuur

  • In verband met de Carnavalsvakantie vervallen de trainingen op maandag 27 februari. Voor de F/E/D-jeugd vervallen de trainingen ook op woensdag 1 maart.
  • De algemene ledenvergadering (ALV) vindt plaats op woensdag 22 maart om 20.00 uur.
  • Bij het opbouwen van de tribunes voor de wedstrijden moeten altijd ook de matten worden neergelegd. Deze zijn te vinden in het linkermateriaalhok van de wedstrijdhal.

Mop van de maand: Een man is gek van handballen, en vraagt zich af of ze in de hemel ook handbal spelen. Hij gaat naar de pastoor en legt hem zijn vraag voor. De pastoor kijkt op van deze vraag, maar kan de man hierop niet direct antwoord geven. “Maar,” zegt ie, “vanavond bel ik toch met de hemel, dan vraag ik het De Grote Baas zelf wel even. Kom morgen maar terug.”

De volgende dag komt de man weer terug en de pastoor zegt: “Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat ze inderdaad handbal spelen in de hemel. Het slechte nieuws is dat je voor volgende week staat opgesteld.”

Agenda

  • 22 februari, 20.30 uur: oefenwedstrijd HS2-oud-Flyers spelers.
  • ALV 2017: woensdag 22 maart 2017, 20.00 uur in de Arcus.
  • Jeugdkamp: 2-4 juni 2017 in Nistelrode.
  • Familiedag 2017: zondag 9 juli 2017 (onder licht voorbehoud).
  • 18 t/m 21 juli: Organisatie slaapplekken voor de Nijmeegse Vierdaagse.
  • 2 en 3 september: Het 7e Flyers Zaalhandbaltoernooi in Arcus.