Plantenactie 2017

Ook in 2017 organiseert onze vereniging weer een plantenactie (samen met basketbalvereniging WyBa en Volleybalvereniging Trivos). Dit houdt in dat iedereen via onze leden planten bij ons kan bestellen, die wij dan rechtstreeks van de kweker halen en uitleveren. Uiteraard gaat de winstmarge die we zo behalen rechtstreeks naar de verenigingskas.

Hieronder het assortiment voor dit jaar:

Geraniums    staand en hangend            €1,50/stuk
Vlijtig liesje                            €1,50/stuk
Spaanse margriet                          €1,50/stuk
Surfinia                                  €1,50/stuk
Bacopa                                    €1,50/stuk
Petunia                                   €1,50/stuk
Bloempotjes los (6 kleuren)               €1,00/stuk
Bloempotjes inclusief vetplantje          €2,00/stuk

 

Hoe te bestellen:

  • Geef aan een lid van The Flyers door hoeveel planten je wilt bestellen. Zij vullen dit op het bestelformulier in (o.v.v. van naam en het adres van de klant) en geven het door aan de organisatie. Dit is de beste manier om te bestellen.
  • Ken je geen lid om bij te bestellen? Geef dan uiterlijk 5 mei 2017 je bestelling door via een email aan TheFlyers@handbal.nl o.v.v. “Plantenactie 2017″. Vermeld in de email je naam,  adres, telefoonnummer en natuurlijk je bestelling (hoeveel van elke soort). Er wordt dan contact met je opgenomen over hoe je de betaling moet voldoen. Wanneer de betaling rond is, is je bestelling definitief en kun je planten ophalen zoals hierboven aangegeven.

 

Informatie voor de leden:

  • Net als vorige jaren worden de planten alleen door middel van voorinschrijving verkocht. Het formulier dat hiervoor kunt gebruiken heb je inmiddels ontvangen, of ontvang je binnenkort per email. Vul op het bestelformulier de naam en het adres van de klant in. Geef vervolgens duidelijk aan hoeveel planten men van elke soort wil hebben. Daarna reken je uit hoeveel deze planten bij elkaar kosten. Dit bedrag vul je in bij de meest rechtse kolom van het bestelformulier.
  • Ben je klaar met verkopen, tel dan alle kolommen op en vul je de totalen in op het bestelstrookje.  Controleer dus goed of alle hoeveelheden planten en de bedragen kloppen. Vervolgens lever je het bestelstrookje in bij je coach (iedereen t/m de C-jeugd) of doe je het in de postbus van The Flyers in de reclamezuil in Sportcentrum Arcus (seniorenleden).  Niet vergeten om op het bestelstrookje ook je eigen naam te zetten!!!
  • De planten moeten op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 12.00 uur worden opgehaald bij de Arcus. Daarbij geldt dat je ze daar ook meteen moet afrekenen (levering alleen à gepast contant). Daarna kun je ze afleveren bij degenen die bij jou hebben besteld.

Mocht je de brief en bestellijsten niet ontvangen hebben, klik dan hier: Plantenactie 2017 – brief en bestelformulier.

Reageer