Familiedag 2017

Dit jaar zal op 9 juli onze Flyers Familiedag plaatsvinden.  Traditioneel sluiten we hiermee het handbalseizoen op een feestelijke manier af.

De Familiedag begint om circa 12.00 uur en zal ‘s-avond worden afgesloten met een gezellig Chinees Buffet. Tijdens deze dag zullen er o.a. wedstrijden tussen ouders en kinderen worden georganiseerd en het traditionele Familietoernooi. Alle activiteiten vinden plaats in – of rondom de Arcus.

1. Ouder-kind wedstrijden: Wat is er nu leuker voor kinderen om een keer tegen hun ouders te spelen? Daarom organiseren we tijdens de Familiedag Ouder-Kind wedstrijden voor de jeugd t/m de C en hun ouders. Dit zijn elk jaar weer superleuke en spannende wedstrijden, waaraan je zonder enige handbal-ervaring mee kunt doen. Je kunt je hiervoor opgeven door het bijgaande Aanmeldformulier Flyers Familiedag 2017  in te vullen en in te leveren bij je trainer/coach. Aanmelden kan tot 30 juni 2017. De wedstrijden zullen ‘s-middags worden gespeeld, tussen de wedstrijden van het familietoernooi door. De dagindeling is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en wordt t.z.t. bekend gemaakt via de website van The Flyers.

2. Familietoernooi: Het is een traditie bij The Flyers dat het seizoen wordt afgesloten met een klein toernooi waaraan ‘familie-teams’ deelnemen. “Familie” is daarbij een rekbaar begrip, want de teams hoeven niet alleen te bestaan uit familieleden. Wel moet bij ieder team in ieder geval iemand meespelen die verbonden is aan de The Flyers (als lid of als kader). We maken twee poules, één met enkel volwassen spelers en één voor spelers van alle leeftijden (dus ook voor de allerkleinsten). Aanmelden kan middels het bijgaande Aanmeldformulier Flyers Familiedag 2017 of via een mail naar activiteitencommissie.flyers@gmail.com. Aanmelden kan tot 30 juni 2017. Vermeld bij aanmelding ook de naam van jullie team en voor welke poule de inschrijving is. De kosten van inschrijving zijn 15,- per team. Deze kosten dient je teamcaptain vooraf te voldoen aan The Flyers o.v.v. ‘deelname familietoernooi’. In het aanmeldformulier staat hoe je dat moet doen.

3. BuffetAls afsluiting van de Familiedag organiseren we dit jaar een Chinees buffet.

De kosten hiervoor bedragen:
* Voor Flyers-leden en kader 10,00 Euro p.p. (17 jaar en ouder) en 5,00 Euro per kind tot en met 16 jaar.
* Voor niet-leden 15,00 Euro p.p. (17 jaar en ouder) en 7,50 Euro per kind tot en met 16 jaar.
Hiervoor krijg je een heerlijk ‘Asia’ buffet voorgeschoteld en ook nog één consumptiebon.
Als je wilt deelnemen aan dit buffet moet je dit uiterlijk 30 juni aanstaande doorgeven via het Aanmeldformulier Flyers Familiedag 2017 of via activiteitencommissie.flyers@gmail.com. Vermeld daarbij met hoeveel volwassenen en hoeveel kinderen (leden/niet-leden) je deelneemt.
Na aanmelding ontvang je een email ter bevestiging. De teamcaptain (Flyers-lid) moet het totaalbedrag voor zijn/haar team zelf verzamelen en vooraf voldoen per bank.
Betalen kan tot uiterlijk 5 juli 2017. Niet tijdig betalen = geen deelname aan het buffet (dit i.v.m. reservering)
‘s Avonds zal wederom de ‘Beker van Kees’ worden uitgereikt aan één of meer personen die zich uitzonderlijk voor de vereniging hebben ingezet.
We rekenen op veel aanmeldingen zodat we er met zijn allen een gezellige seizoensafsluiting van kunnen maken!
Mocht je nog twijfelen, probeer het gewoon eens, je zult er geen spijt van krijgen!
Met hartelijke groet,
Activiteitencommissie en Bestuur H.V. The Flyers