Grote Clubactie 2017

gcaOok dit jaar doet onze vereniging weer mee met de Grote clubactie, de landelijke lotenverkoop waarbij een groot deel van de opbrengst voor onze vereniging is.

Van elk verkocht lot van € 3,- gaat € 2,40 naar The Flyers!

Ons huishoudelijk reglement bepaalt dat ieder lid minimaal 4 loten moet verkopen. Om de lotenverkoop te stimuleren geldt ook dit jaar dat voor elk lot dat je meer verkoopt dan dit verplichte aantal, je zelf € 0,75 krijgt. Dus als je 10 loten verkoopt, verdien je € 4,50, verkoop je 20 loten, dan krijg je € 12,- enzovoort.

Met het verkopen van loten steun je dus niet alleen je club, maar ook jezelf!

 

De spelregels lotenverkoop GCA 2017 zijn als volgt:

  1. Loten mogen pas verkocht worden vanaf zaterdag 16 september aanstaande. Houd je hier alsjeblieft aan!
  2. Een lot kost € 3,- en je moet minimaal 4 loten verkopen. Voor elk lot dat je meer verkoopt krijg je zelf € 0, 75. Dat geld krijg je van de penningmeester zodra de trekking is geweest. De trekking is woensdag 13 december 2017.
  3. Senioren: Elk lid is verplicht om minimaal 4 loten te verkopen of zelf af te nemen. Indien je loten wilt verkopen, kun je hiervoor een boekje opvragen bij de Activiteitencommissie. Wil je dat niet, dan is het mogelijk om je gegevens en het aantal af te nemen loten in te vullen in de ‘verzamel’boekjes van Stefan Boerboom of Kim van Burk. In november wordt het bedrag dan éénmalig afgeschreven, het lotnummer staat dan op het bankafschrift.
  4. Alle loten worden verkocht via automatische incasso. Vul daarom op de intekenlijst (zie verkoopboekje) alle gevraagde gegevens DUIDELIJK in en let er vooral op dat een handtekening is geplaatst en dat het bankrekeningnummer DUIDELIJK LEESBAAR is ingevuld. In november wordt het bedrag éénmalig afgeschreven, het lotnummer staat op het bankafschrift.
  5. Laat na verkoop een deurzegel en een bedankbriefje met interessante kortingen achter (kun je in het verkoopboekje vinden).
  6. Ben je klaar met verkopen? Lever het boekje in bij je trainer/coach (tijdens de training) óf bij één van de leden van de Activiteitencommissie. Doe dit uiterlijk 8 november aanstaande.

 

Extra prijzen voor goede lotenverkopers!

  • Voor de jeugdige lotenverkopers (t/m 13 jaar) is er ook dit jaar een landelijke verkoopwedstrijd, met als hoofdprijs een Playstation 4. In je verkoopboekje of op www.kids.clubactie.nl lees je meer hierover. Ook vind je op deze website handige verkooptips!

+++ Steun je club (en ook jezelf). Verkoop zoveel mogelijk loten! +++

 

Reageer