Welkom op de Vierdaagse pagina van Handbal Vereniging The Flyers.

Ook tijdens de Vierdaagseweek van 2017 kunnen wij weer individuele lopers als groepen huisvesten in ons sportcentrum. Ons sportcentrum, Arcus, is een modern sportcentrum gelegen in Wijchen. Het is voorzien van alle gemakken. Zo zijn er voor iedereen genoeg douches en hebben we een mooi ruim sportcafé voorzien van de nieuwste multimedia, waar u onder andere gebruik kunt maken van gratis wifi. Daarnaast biedt onze ruime parkeergelegenheid voldoende ruimte om uw auto gratis te parkeren. Met andere woorden: de ideale locatie voor een zorgeloos verblijf tijdens de vierdaagse.

We hebben verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen tijdens uw verblijf. Zo bieden wij slaapplaatsen aan voor alleen dames of heren, maar ook gemengde slaapruimtes zijn eventueel aanwezig. Komt u met meerdere mensen onze kant op, geen enkel probleem, ons sportcentrum leent zich hier uitstekend voor. Voor het overzicht van het volledige arrangement verwijzen we u naar de arrangementen pagina.

Op deze website hopen wij u van voldoende informatie te voorzien. Neem rustig eens een kijkje en als u nog vragen heeft dan horen we die graag van u. Wees er wel snel bij, want vol is vol.